Receptek Főételek Húsos ételek Gombával rakott csirkemell

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 kg csirkemell
1 csipet szárított kakukkfű
40 dkg csiperkegomba
20 dkg trappista sajt
1 csipet ételízesítő

Leírás

A gombát szeletekre vágjuk és kevés olajon megpirítjuk. A csirkemelleket szeletekre vágjuk és kevés olajon megsütjük, közben megszórjuk a fűszerekkel. Olajozott tepsire rakjuk a hússzeleteket és rárakjuk a pirított gombát. Megszórjuk a reszelt sajttal és előmelegített sütőben, 175 fokon megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4