Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymát apróra vágjuk, a gombával együtt. Szeletekre vágjuk a gombát, az igazihoz állítólag apró kockákra kell. A hagymát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a gombát. Sózzuk, és addig pároljuk, amíg levet ereszt. Ekkor hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, babérlevelet, kakukkfüvet, kevés borsot és némi citromhéjat. Még néhány percig együtt pároljuk. Amikor lehúzzuk a tűzről, keverhetünk bele egy kevés fehérbort. Vegyük ki a babérlevelet és a citromhéjat. Lehűtjük, és hűtve tálaljuk, például pirítós, vagy friss pékáru mellé.