Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A gombát megtisztítom, majd szeletekre vágom. Kevés forrásban lévő, sós vízbe dobom, 5 percnyi főzés után leszűröm és kihűtöm. A vöröshagymát megtisztítom és vékony karikákra vágva megsózom. A mártáshoz, az olajat elkeverem a citromlével, tejföllel, mustárral, sóval, borssal, mentával és 2-3 ek. gombalével. A hagymát, 10 perc múlva hozzákeverem a mártáshoz, hozzáadom a már kihűlt gombát, a finomra vágott, kimagozott olajbogyót, végül belekeverem a reszelt márványsajtot is. Jól behűtve kínálom.