Receptek Főételek Tészta Gombás tészta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
1 csipet szárított majoranna
40 dkg csiperkegomba
1 csipet friss petrezselyem
½ kg penne

Leírás

A tésztát sós vízben kifőzzük és melegen tartjuk. A gombát szeletekre vágjuk, a hagymát pedig finomra. Olajon megpirítjuk a hagymát, rárakjuk a gombát és fűszerezzük. Addig pirítjuk, ameddig a leve el nem párolog. Ha ez megtörtént, összekeverjük a tésztával és tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4