Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A szalonnát kockára vágjuk. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. Az újhagymát meghámozzuk, karikára vágjuk. Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a szalonnát, gombát. 5 percig kevergetjük, pirospaprikázzuk, majd kevés tejszínt öntünk hozzá és jól elkeverjük. A maradék tejszínt is ráöntjük, felforraljuk, erős tűzön, kb.15 percig sűrűre forraljuk, majd hozzáadjuk a hagymát. A kész mártást ráöntjük a tésztára. Felaprított petrezselymet szórunk rá. Vajazott formába rakjuk és megszórjuk reszelt sajttal, majd besütjük.