Receptek Főételek Tészta Gombás tészta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
40 dkg csiperkegomba
10 dkg trappista sajt
1 kanál őrölt pirospaprika
10 dkg bacon szalonna
1 csomag fusilli

Leírás

A szalonnát kockára vágjuk. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. Az újhagymát meghámozzuk, karikára vágjuk. Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a szalonnát, gombát. 5 percig kevergetjük, pirospaprikázzuk, majd kevés tejszínt öntünk hozzá és jól elkeverjük. A maradék tejszínt is ráöntjük, felforraljuk, erős tűzön, kb.15 percig sűrűre forraljuk, majd hozzáadjuk a hagymát. A kész mártást ráöntjük a tésztára. Felaprított petrezselymet szórunk rá. Vajazott formába rakjuk és megszórjuk reszelt sajttal, majd besütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4