Receptek Főételek Húsos ételek Gombás szűzragu pennével

Hozzávalók

2 mk tengeri só
10 dkg vöröshagyma
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
1 csipet friss petrezselyem (finomra vágva)
25 dkg csiperkegomba
60 dkg sertés szűzpecsenye

Leírás

Egy Pyrex Slowcook edényre lesz szükségünk, melyben felolvasztjuk a vajat. Rárakjuk a finomra vágott vöröshagymát. Sózzuk és alaposan lepirítjuk. Rárakjuk a felkockázott szűzpecsenyét. Összepirítjuk, fűszerezzük. 15 percig pároljuk, majd rárakjuk a kockára vágott gombát. Fedő alatt pároljuk, 25-30 percig, alacsony hőmérsékleten. Ha minden megpuhult, tejszínnel felöntjük és kiforraljuk. Penne tésztával kínáljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4