Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A felkockázott, füstölt szalonnát odateszem pirulni, a zsíron. Apró kockára vágom a vöröshagymát, majd sárgára párolom a zsiradékban. Közben csíkokra vágom a combot, illetve a kolozsvári szalonnát, majd felszeletelem a gombát. Mindezt hozzáadom a sárgára pirított hagymához. Fűszerezem sóval, borssal, majoránnával és a lereszelt fokhagymával, majd felöntöm 2 dl vízzel. Lassú tűzön, fedő alatt párolom, közben néha megkavargatom. Ha a vizet elfőtte, pótolni kell. Ha a hús megpuhult, ráöntöm az előzőleg már összekavart lisztes tejszínt és még néhány percig főzöm. Köretnek tésztát ajánlok.