Gombás rizs paprikával, paradicsommal

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
6 dl víz
3 darab paradicsom
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
3 darab zöldpaprika
30 dkg rizs
1 csipet szárított majoranna
10 fej csiperkegomba
1 kk őrölt pirospaprika

Leírás

Az apróra vágott hagymát kevés forró zsiradékon pirítsd sárgára, szórd meg pirospaprikával, és add hozzá a megtisztított és apróra vágott gombát, a meghámozott és felkockázott paradicsomot, a felkarikázott zöldpaprikát, és az egészet párold néhány percig. Akkor a leöblített, leszűrt rizst add a zöldséghez, tegyél bele majoránnát, sózd, borsozd, öntsd fel 6 dl vízzel, és az ételt párold puhára.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4