Hozzávalók

1 csipet tengeri só
12 darab tojás
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
40 dkg csiperkegomba

Leírás

A gombát vékony szeletekre vágom és a melegedőben lévő olajra szórom. A tojásokat megsózva és -borsozva homogénre keverem. Ha a gomba alsó fele már piros, megfordítom, majd egy kis idő után, ráöntöm a tojást. Még ez utóbbi folyékony állapotában úgy rendezem, hogy az elkerülhetetlenül a serpenyő szélére sodródott gomba egyenletesen, mindenütt jelen legyen. A lehetőleg még kicsit szaftos, de már formába sült rántottát, egy kistányérra kitálalom. Megszórom őrölt parmezánnal, végül pedig tabasco-val, ízlés szerint körbehintem.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4