Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Egy serpenyőben felolvasztom a margarint, beleteszem a húst, majd aranybarnára sütöm, gyorsan. Ráteszem a tyúkhúsleveskockát és felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje a húst, majd lefedve főzöm addig, amíg a víz nagy része elpárolog. Megfűszerezem (só, bors, vegeta, stb.) és ha puhára főtt, beleteszem a petrezselyemzöldet. Kicsit rotyogtatom, majd félreteszem. Egy másik edényben megpirítom a hagymát margarinon, ráteszem a gombát és azt is megpirítom. Ha kész, ráöntöm a húsra és visszateszem a tűzre. A tejszínt 2 evőkanál liszttel kikeverem, a húsra öntöm, majd összerottyantom az egészet. Főtt tésztával kínálom, a tetejét meghintem nyers zöldség zöldjével.