Receptek Főételek Húsos ételek Gombás pirított csirke

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
4 darab csirkemell
4 dl tejszín
40 dkg csiperkegomba
10 dkg finomliszt
1 csipet friss petrezselyem

Leírás

Elsőnek a csirkemelleket lisztbe mártjuk és felmelegített olajban, pirosra sütjük. Felkockázzuk és félrerakjuk. Az olajon megfuttatjuk a felaprított hagymát és gombát. Megszórjuk egy kevés liszttel és felengedjük tejszínnel. Kiforraljuk és hozzáadjuk a kockára vágott csirkemellet.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4