Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab tojás
35 dkg finomliszt
2 dl tej
3 dl tejföl
5 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 fej vöröshagyma
1 kg csiperkegomba
1 csésze ételízesítő
1 dkg szódavíz
1 marék friss bazsalikom
1 marék friss petrezselyem

Leírás

Készítsünk hagyományos módon palacsintatésztát, és kevés olajjal süssük ki. A gombát vágjuk szeletekre, a hagymát vágjuk finomra. Kevés olajon pirítsuk meg a hagymát, és rakjuk rá a gombát, a fűszerekkel. Fedő alatt addig pároljuk, ameddig a leve el nem párolog. Töltsük be a palacsintákat, és a végeit visszahajtva, göngyöljük fel. Fűszeres tejföllel nyakon öntve tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4