Hozzávalók

1 kk tengeri só
1 csomag sütőpor
15 dkg vaj
2 kanál étolaj
1 kk őrölt fekete bors
1 fej lilahagyma
2 dl kefir
25 dkg csiperkegomba
15 dkg trappista sajt
35 dkg finomliszt

Leírás

A gombát megtisztítjuk, és apró kockára vágjuk. Egy serpenyőben olajat forrósítunk, és a felkockázott lilahagymát megpirítjuk, majd megszórjuk a finomra vágott petrezselyemzölddel. A végén hozzáadjuk a gombát, és együtt pároljuk őket. A sütőt előkészítjük, 180 fokra állítva. Egy tálban a lisztet összekeverjük a fele reszelt sajttal, a sütőporral, kevés sóval, borssal. Egy másik tálban, a puha vajat a tojással és a kefirrel kikeverjük, majd a két tál tartalmát összekeverjük. A végén hozzáadjuk a párolt gombát is, és az így elkészült tésztát kanalazzuk bele a muffinpapírokba. 180 fokon, kb. 15-20 percig sütjük, majd hagyjuk egy kicsit kihűlni.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4