Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A gombát megtisztítjuk, és apró kockára vágjuk. Egy serpenyőben olajat forrósítunk, és a felkockázott lilahagymát megpirítjuk, majd megszórjuk a finomra vágott petrezselyemzölddel. A végén hozzáadjuk a gombát, és együtt pároljuk őket. A sütőt előkészítjük, 180 fokra állítva. Egy tálban a lisztet összekeverjük a fele reszelt sajttal, a sütőporral, kevés sóval, borssal. Egy másik tálban, a puha vajat a tojással és a kefirrel kikeverjük, majd a két tál tartalmát összekeverjük. A végén hozzáadjuk a párolt gombát is, és az így elkészült tésztát kanalazzuk bele a muffinpapírokba. 180 fokon, kb. 15-20 percig sütjük, majd hagyjuk egy kicsit kihűlni.