Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A húst kockára vágom. A vöröshagymát tisztítás után, apróra metélem, az olajon üvegesre fonnyasztom. Ezután a tűzről lehúzva, belekeverem a pirospaprikát, az ételízesítőt és a borsot. Ráöntök két evőkanál vizet, majd a tűzre visszateszem. Rádobom a kockára vágott húst, a felszeletelt zöldpaprikát, meg a paradicsomot, és annyi főzőlével öntöm fel, amennyi majdnem ellepi. Fedő alatt, készre főzöm. Mielőtt kész lenne, hozzáadom a cikkekre vágott gombát. Sós vízben főtt burgonya és ecetes savanyúság illik hozzá.