Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Serpenyőbe olajat forrósítok, amelyben az apróra darabolt hagymát üvegesre pirítom. Egyszerre hozzáadom az apróra darabolt májat, gombát. Erős tűzön, állandó kevergetés közben, jól átpirítom. Hozzáadom a sűrített paradicsomot, borsot, majoránnát és addig főzöm, amíg a gomba leve teljesen elforr. A legvégén sózom és meghintem petrezselyem zölddel. Közben, a rizst megmosom és 2 ek. forró olajon megfuttatom. Felöntöm 6 dl vízzel, beledobom a húsleves kockát, felforralom és takarék lángon, amíg a víz el nem fő (kb. 20 perc), puhára főzöm. A megpárolt rizshez, hozzáadom a gombás májat, végül a reszelt sajt felét belekeverem, a másik felét pedig (hogy még gusztusosabb legyen az étel) a kész rizottó tetejére hintem.