Receptek Főételek Húsos ételek Gombás-májas csirkemell

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
4 szelet trappista sajt
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
20 dkg csirkemáj
4 szelet csirkemell (filé)
10 dkg csiperkegomba
20 dkg bacon szalonna

Leírás

A csirkemell szeleteket a fűszersóval megszórjuk és mindkét oldalán átsütjük. A vöröshagymát felkockázzuk, üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk az apróra vágott bacon szalonnát, majd megpirítjuk. Hozzátesszük a szintén apróra vágott csirkemájat és a gombát, no meg a fokhagymát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Addig pároljuk, amíg omlós nem lesz a csirkemáj. A már kisütött csirkemell filéket üvegtálba tesszük és a csirkemájas ragut ráhalmozzuk. Minden halmocskára, egy-egy szelet trappista sajtot teszünk. Betesszük a sütőbe, 180 C°-on, 15-20 perc alatt készre sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4