Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A combot kis kockákra vágjuk, a vöröshagymát szintén. Az olajon üvegesre fonnyasztjuk a vöröshagymát, a húst ráöntjük és kevés sóvalv fehéredésig pirítjuk. A fokhagymát fokhagymanyomón áttörjük és a borssal együtt, a húst ízesítjük vele. Kb. 2 dl vízzel felengedjük a ragut. Lassú tűzön pároljuk, kb. 30 perc után, hozzáadjuk a lecsepegtetett gombát. A vizet pótoljuk, ha szükséges. A petrezselyemzöldet apróra összevágjuk és a raguhoz adjuk (utolsó ízesítés: só, bors). A ragut hűlni hagyjuk, szűrőtálba öntjük, hogy a szaft lecsepeghessen. A vajastésztát vékonyra nyújtjuk. A ragut a tésztára helyezzük és konyharuha segítségével feltekerjük, tetejét tojássárgájával megkenjük. Előmelegített sütőben, készre sütjük (kb. 10-15 perc). Hagyjuk hűlni, úgy szebben szeletelhető. A megmaradt szafttal meglocsoljuk tálaláskor (a szaft sűríthető tejszínnel, tejföllel). sütési hőfok: 200 °C sütési mód: hőlégkeveréses