Receptek Főételek Hal Gombás harcsapaprikás

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál finomliszt
2 darab paradicsom
5 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 fej vöröshagyma
5 fej csiperkegomba
2 kanál őrölt pirospaprika
3 gerezd fokhagyma
80 dkg harcsafilé

Leírás

A halhúst egyforma nagyságú, nagyobb kockákra vágjuk. Az olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, majd kevés vízzel felengedjük. Beletesszük az összevágott halhúst, a paradicsomot, a cikkekre vágott gombát, a zúzott fokhagymát és megsózzuk. Amikor a halhús puhára párolódott, tejfeles habarással sűrítjük és még 1-2 percig, mérsékelt tűzön forraljuk. Külön kifőzött galuskával kínáljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása