Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Hal Gombás harcsapaprikás

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál finomliszt
2 darab paradicsom
5 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 fej vöröshagyma
5 fej csiperkegomba
2 kanál őrölt pirospaprika
3 gerezd fokhagyma
80 dkg harcsafilé

Leírás

A halhúst egyforma nagyságú, nagyobb kockákra vágjuk. Az olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, majd kevés vízzel felengedjük. Beletesszük az összevágott halhúst, a paradicsomot, a cikkekre vágott gombát, a zúzott fokhagymát és megsózzuk. Amikor a halhús puhára párolódott, tejfeles habarással sűrítjük és még 1-2 percig, mérsékelt tűzön forraljuk. Külön kifőzött galuskával kínáljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.05.
Rendelj most
3n 9ó
h n ó p mp
Tesco eper
500 g (1 kg=1978 Ft)
-34%
1499 Ft
989
Ft
Tesco eper
Az ajánlat érvényes2025.04.05.
Rendelj most
3n 9ó
h n ó p mp
Jonagold alma
-40%
749 Ft
445
Ft/kg
Jonagold alma
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4