Receptek Főételek Hal Gombás halragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 dkg vaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab lilahagyma

1 darab citrom

30 dkg gomba

1 csipet ételízesítő

½ kg halfile

1 marék bazsalikom levél

1 marék finomra vágott zöldpetrezselyem

Leírás

A halat vágjuk kockára. A lilahagymát is vágjuk kockára, csakúgy, mint a gombát. A vajat olvasszuk fel, majd adjuk hozzá a lilahagymát és a gombát. Pirítsuk össze, és szórjuk meg a fűszerekkel. Ha a gomba kiengedte a levét, akkor adjuk hozzá a halat, és alaposan pirítsuk össze. Burgonyapürével tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


Tesco téli baba magazin

További információ  Információ

Tesco Húsvét tele illatokkal

További információ  Információ



Ajánlatunk a hipermarketekben érvényes.
A Tesco Áruházat üzemelteti és a reklámkiadvány felelős kiadója a Tesco-Global Zrt. 2040 Budaörs, Kinizsi út 1–3. Az esetleges nyomdai és sajtóhibákért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. Az árral nem jelölt termékek csak illusztrációk. Csak háztartásban használatos mennyiséget szolgálunk ki. Az újságban megtakarítási %-kal jelölt kedvezményes termékek esetén a feltüntetett ár a kedvezményt már tartalmazza. Az újságban szereplő ajánlatok a készlet erejéig érvényesek. Egyes termékek esetében a választék áruházanként eltérő lehet, a részletekről kérjük érdeklődjön áruházainkban. A feltüntetett árak a betétdíjat nem tartalmazzák!
Érvényességi adatok
Érvényességi adatok
1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4