Receptek Főételek Hal Gombás halragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 dl tejföl

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 fej hagyma

10 dkg zsír

15 dkg gomba

1 csipet ételízesítő

15 dkg vargánya gomba

60 dkg halfile

2 kanál átszitált liszt

1 marék zöldfűszer

Leírás

A gombát vágjuk apróra, és hagymás zsíron pároljuk meg, a fűszerekkel. Ha megpárolódott, akkor adjuk hozzá a kockára vágott halfilét, és pároljuk össze. 5 perc után, szórjuk meg liszttel, és engedjük fel kevés vízzel. Forraljuk ki, majd tejföllel dúsítsuk. Tetszőleges körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


Tesco téli baba magazin

További információ  Információ

Tesco Húsvét tele illatokkal

További információ  Információ



Ajánlatunk a hipermarketekben érvényes.
A Tesco Áruházat üzemelteti és a reklámkiadvány felelős kiadója a Tesco-Global Zrt. 2040 Budaörs, Kinizsi út 1–3. Az esetleges nyomdai és sajtóhibákért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. Az árral nem jelölt termékek csak illusztrációk. Csak háztartásban használatos mennyiséget szolgálunk ki. Az újságban megtakarítási %-kal jelölt kedvezményes termékek esetén a feltüntetett ár a kedvezményt már tartalmazza. Az újságban szereplő ajánlatok a készlet erejéig érvényesek. Egyes termékek esetében a választék áruházanként eltérő lehet, a részletekről kérjük érdeklődjön áruházainkban. A feltüntetett árak a betétdíjat nem tartalmazzák!
Érvényességi adatok
Érvényességi adatok
1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3