Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Hal Gombás halragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl tejföl
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
10 dkg zsír
15 dkg csiperkegomba
1 csipet ételízesítő
15 dkg vargánya gomba
60 dkg halfilé
2 kanál finomliszt
1 marék friss rozmaring

Leírás

A gombát vágjuk apróra, és hagymás zsíron pároljuk meg, a fűszerekkel. Ha megpárolódott, akkor adjuk hozzá a kockára vágott halfilét, és pároljuk össze. 5 perc után, szórjuk meg liszttel, és engedjük fel kevés vízzel. Forraljuk ki, majd tejföllel dúsítsuk. Tetszőleges körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 21ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéskaraj
húspultban kapható
1789
Ft/kg
Friss magyar sertéskaraj
Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 21ó
h n ó p mp
Banán
-28%
699 Ft
499
Ft/kg
Banán
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4