Receptek Főételek Hal Gombás halragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl tejföl
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
10 dkg zsír
15 dkg csiperkegomba
1 csipet ételízesítő
15 dkg vargánya gomba
60 dkg halfilé
2 kanál finomliszt
1 marék friss rozmaring

Leírás

A gombát vágjuk apróra, és hagymás zsíron pároljuk meg, a fűszerekkel. Ha megpárolódott, akkor adjuk hozzá a kockára vágott halfilét, és pároljuk össze. 5 perc után, szórjuk meg liszttel, és engedjük fel kevés vízzel. Forraljuk ki, majd tejföllel dúsítsuk. Tetszőleges körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4