Receptek Főételek Húsos ételek Gombás-csirkés rizottó

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
50 dkg csirkemell
40 dkg rizs
30 dkg csiperkegomba
1 csipet ételízesítő
1 marék friss rozmaring
1 kk friss petrezselyem

Leírás

A csirkemellet és a gombát vágjuk kockára. A rizst hagyományos módon pároljuk meg. Olajon pirítsuk meg a csirkemellet, és alaposan fűszerezzük. Adjuk hozzá a gombát, és addig pirítsuk, míg a leve el nem párolog. Ekkor keverjük bele a rizst és a finomra vágott zöldfűszereket. Sajttal megszórva tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4