Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Szeretne többet megtudni? Nézze meg a sütikre vonatkozó irányelveinket. Cookie beállítások kezelése
A gombát felszeleteljük, az újhagymát vékony karikákra vágjuk, a fokhagymát felaprítjuk. A húst al...
A gombát felszeleteljük, az újhagymát vékony karikákra vágjuk, a fokhagymát felaprítjuk. A húst alaposan megsózzuk, borsozzuk. Forró olajban, nagy lángon, körös-körül barnára sütjük. Kiszedjük, lefedve melegen tartjuk. A gombát, az újhagymát, a fokhagymát a kaporral és a paprikát, a visszamaradt olajban, közepes lángon, állandóan kevergetve, kb. 3 percig pirítjuk. Az étkezési keményítőt, a húslevessel simára keverjük, a gombához öntjük és néhány percig forraljuk, majd sózzuk, borsozzuk. Tejszínnel dúsítjuk. A húst tányérokra szedjük és a mártással leöntve tálaljuk.
© 2025 TESCO GLOBAL Zrt.