Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A gombát megtisztítjuk, összedaraboljuk. A megpucolt hagymát összevágjuk (én vékony karikákra szoktam, mert szeretem, ha észrevehető az ételben, de hagyományosabb apró kockákra vágni). Az olajon állandóan kevergetve üvegesítsük meg a hagymát (nehogy megbarnuljon!), dobjuk rá a gombát, keverjük össze, enyhén sózzuk, borsozzuk meg, és gyakran megkeverve süssük addig, amíg a gomba leve elpárolog. Szórjuk bele az apróra vágott petrezselyemzöldet. Öntsük föl a borral, majd a tojássárgájával és a liszttel csomómentesen elkevert tejszínnel. Esetleg sózzuk és borsozzuk meg még egyszer, ha szükséges, és 1-2 percig forraljuk össze. Tésztával vagy gnocchival tálaljuk