Receptek Levesek Gombaleves olívával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál finomliszt
2 kanál extra szűz olívaolaj
1 fej vöröshagyma
2 darab húsleveskocka
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet majoranna
1 doboz vegyes zöldség
40 dkg csiperkegomba
3 kanál őrölt pirospaprika

Leírás

A vöröshagymát apró kockára vágjuk, olajon megdinszteljük. A gombát és a szárát is, tetszés szerint felvágjuk, majd a hagymához adjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott zöldségeket. Fűszerezzük: egy kis só, bors, majoránna, pirospaprika és a két húsleveskocka. Amikor már eléggé megpuhult (kb. 15-20 perc), megszórjuk liszttel, hogy jó sűrű legyen, majd annyi vizet öntünk rá, hogy jól ellepje. Összefőzzük és tálalhatjuk is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4