Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab vöröshagyma
60 dkg csiperkegomba
1 marék friss bazsalikom
1 marék friss petrezselyem (finomra vágott)

Leírás

A hagymát és a gombát finomra vágjuk, vagy leturmixoljuk. Egy konyhai robotgéppel, ez könnyen megoldható. A gombát olajon megpirítjuk, a zöldfűszerekkel együtt. Addig pirítjuk, míg a levét el nem párologja. Melegszendvics is lehet belőle, de tölthetünk vele akár fehér húsokat is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4