Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A lisztet keverjük el a sütőporral. A tojások sárgáját, az olvasztott margarint, a sót, a két fajta cukrot, a tejet és a citromhéjat jól keverjük össze és adjuk a liszthez. A fehérjéket verjük habbá és lazán forgassuk a masszába. Azonnal süthetjük, gofri sütőben. A sütési ideje, a sütő teljesítményétől függ. Nekem, kb. 4 perc alatt sültek készre. Csak a legelején olajoztam be egy kicsit a sütőt, utána már egyáltalán nem kellett. Porcukorral, lekvárral, vagy pudinggal tálaljuk. Rétegezhetjük friss eperrel és tejszínhabbal is.