Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Keverjük össze az alap hozzávalóit egy tálban, amíg teljesen össze nem állnak. Öntsük a keveréket 20x20 cm-es sütőformába, majd az ujjunk segítségével nyomkodjuk a forma aljába. Süssük 15 percig 180°C-ra előmelegített sütőben.
Közben keverjük krémesre a tojásokat a többi összetevővel együtt, a kókuszliszt kivételével. Végül adjuk hozzá az átszitált kókuszlisztet és keverjük habosra.
Ha megsült az alap, azonnal öntsük rá a krémet. Állítsuk a sütő hőfokát 165°C-ra, és süssük a süteményt kb. 20 percig. A krém ezen a ponton nem teljesen szilárd, puding állagúnak kell lennie.
Hagyjuk hűlni szobahőmérsékleten 30 percig, majd tegyük a hűtőbe további 3 órára. Innen kivéve tálalhatjuk is!