Receptek Desszertek Sütést igénylő Glutén- és lisztmentes mandulatorta

Hozzávalók

1 csésze őrölt mandula
4 darab tojás
1 csésze kristálycukor
1 kanál citromlé
1 kevés vaj
A dekorációhoz
1 kevés porcukor
1 kevés szeletelt mandula

Elkészítés

1

Melegítsük elő a sütőt 175 fokra, a sütőformát kenjük ki vajjal.

2

Verjük fel a tojásokat a cukorral.

3

Adjuk hozzá az őrölt mandulát, a citromlevet, majd alaposan keverjük össze.

4

Öntsük az egészet a sütőformába, süssük 30 percig.

5

Sütés után hagyjuk hűlni 15 percig, majd vegyük ki a sütőformából.

6

Díszítsük a tetejét porcukorral és szeletelt mandulával.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása