Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Melegítsük a sütőt 200 fokra és béleljünk ki szilikon muffinformákat sütőpapírral.
Keverjük össze egy tálkában a mandulalisztet és a sütőport, ízesítsük sóval. Adjunk hozzá kókuszolajat, vizet, tojást, majd kézzel gyúrjuk sima tésztává.
Töltsük meg a sütőformákat 0,5 centiméter vastagon, süssük 10 percig.
Amíg sülnek a lepények, vágjuk fel és pirítsuk meg a hagymát.
Adjuk hozzá a fokhagymát és a bébispenótot, majd kis lángon jól keverjük el benne a szárított paradicsomot és az olajbogyót.
Kavarjuk össze egy másik tálkában a tojást, a növényi tejet illetve egy kis élesztőt.
Öntsük a kész tésztára a zöldséges, utána a tojásos keveréket.
Süssük 30 percig.