Receptek Főételek Húsos ételek Gesztenyével töltött pulykamell

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
4 adag rizs
12 szelet bacon szalonna
80 dkg pulykamell
40 dkg gesztenyemassza
20 dkg aszalt szilva
1 marék friss bazsalikom

Leírás

A pulykamellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd kiklopfoljuk. A gesztenyemasszát az aszalt szilvával együtt összeaprítjuk, összekeverjük, és a pulykamellekre rakjuk. Szorosan felcsavarjuk a húsokat, és baconbe becsavarjuk. A serpenyőben olajat melegítünk, és egyenletes hő alatt megsütjük, folyamatosan forgatva, 8-10 perc alatt. A párolt rizst a tejszínnel átmelegítjük, és a bazsalikom levéllel fűszerezzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4