Receptek Desszertek Sütést igénylő Gesztenyetorta krémesen

Hozzávalók

3 darab tojás
5 dkg finomliszt
3 dl tej
½ csomag sütőpor
½ csomag vaníliás cukor
12 dkg kristálycukor
8 dkg vaj
25 dkg margarin
2 kanál kakaópor
25 dkg gesztenyemassza
1 csomag vaníliás pudingpor
8 dkg gesztenye
3 dl növényi tejszín

Leírás

Elsőként habosra kikeverjük a vajat a cukorral, vaníliás cukorral és a tojások sárgájával. Beletesszük a lereszelt gesztenyét, majd belekavarjuk a sütőporral összevegyített lisztet. Végül a tojásfehérjék felvert habját keverjük óvatosan hozzá. Zsírozott, lisztezett formában, előmelegített sütőben sütjük. A krémhez, először a cukorral elkevert pudingporból, a 3 dl tejjel, sűrű krémet főzzünk, majd habosra keverjük a margarint és a gesztenyemasszát. A főzött krémet kihűlése után, apránként belekeverjük a margarinba. Végül a tésztalapokat megtöltjük az így nyert krémmel. Felvert tejszínhabbal vonjuk be, és szórjuk meg kakaóporral.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4