Hozzávalók

9 dl tej
25 dkg kristálycukor
1.2 l növényi tejszín (Hulala)
12½ dkg margarin
2 csomag babapiskóta
3 csomag vaníliás pudingpor
2 csomag gesztenyemassza
25 dkg háztartási keksz

Leírás

2 csomag gesztenyemasszát, 25 dkg darált háztartási kekszet, 12,5 dkg rámát összegyúrunk és a tortaformába belenyomkodjuk. 9 dl tejet, 3 cs. vaníliapudingot, 2 ek. cukrot sűrűre főzünk. 25 dkg rámát, 25 dkg cukorral kikeverünk és a kihűlt pudingos krémmel összekeverjük. Felét a tepsibe rakott gesztenyére rakjuk. 2 csomag babapiskótát rumos tejbe áztatunk és a krém tetejére rakjuk. Erre jön a krém másik fele. 1,2 liter Hulala tejszínt kemény habbá verünk és ráöntjük a krémre, majd csokit reszelünk a tetejére.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4