Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
6 tojásból piskótatészta-masszát készítünk, úgy, hogy 6 dkg cukrot a sárgájához, 6 dkg -ot pedig a tojásfehérjéhez adunk. A piskótamasszát sütőpapíron egyenletesen elkenjük. 180 Celsius-fokos sütőben megsütjük, még melegen felcsavarjuk. A margarint a porcukorral habosra keverjük, a vaníliás pudingport tejjel felfőzzük, majd langyos állapotban a krémhez adjuk. A gesztenyemasszát hozzákeverjük, és rakunk bele kakaót is. A piskótalapot kiterítjük, levesszük a sütőpapírt, majd a krémmel egyenletesen megkenjük, és felcsavarjuk. Egy órán keresztül, a hűtőszekrényben pihentetjük.