Hozzávalók

12 dkg finomliszt
4 dl tej
½ mk sütőpor
10 dkg porcukor
12 dkg kristálycukor
10 dkg margarin
6 darab tojás
1 tasak vaníliás pudingpor
15 dkg gesztenyemassza

Leírás

6 tojásból piskótatészta-masszát készítünk, úgy, hogy 6 dkg cukrot a sárgájához, 6 dkg -ot pedig a tojásfehérjéhez adunk. A piskótamasszát sütőpapíron egyenletesen elkenjük. 180 Celsius-fokos sütőben megsütjük, még melegen felcsavarjuk. A margarint a porcukorral habosra keverjük, a vaníliás pudingport tejjel felfőzzük, majd langyos állapotban a krémhez adjuk. A gesztenyemasszát hozzákeverjük, és rakunk bele kakaót is. A piskótalapot kiterítjük, levesszük a sütőpapírt, majd a krémmel egyenletesen megkenjük, és felcsavarjuk. Egy órán keresztül, a hűtőszekrényben pihentetjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4