Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

4 kanál kakaópor
40 dkg babapiskóta
30 dkg gesztenyemassza
20 dkg meggybefőtt
3 dl tej
4 dl növényi tejszín
1 tasak vaníliás pudingpor

Leírás

25 dkg babapiskótát könnyedén megáztatunk, rumos tejben. Lerakjuk egy tálba, rákenjük a pudingport (amit elkészítünk a leírásnak megfelelően.) Ráreszeljük a gesztenyét, arra a kimagozott meggyet tesszük, aztán mehet rá a maradék babapiskóta. Felvert tejszínhabbal díszítjük, és megszórjuk kakaóval. Ajánlom mindenkinek, mert ellenállhatatlanul finom!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4