Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

2 kanál porcukor
1 csomag gesztenyemassza
12 darab palacsinta
3 dl növényi tejszín

Leírás

Hagyományos módon elkészítjük a a palacsintákat. Egy edényben felverjük a fél liter tejszínt, egy másikban pedig mixerrel összetörjük a gesztenyepürét. A felvert tejszínből keveset meghagyunk díszítésnek, a többit pedig az összetört gesztenyepüréhez adjuk és jól összekeverjük. A tejszín adag ízléstől függ, de az arány legalább fele-fele kell legyen, különben a massza túl száraz és erős lesz. A gesztenyés masszát a palacsinta közepére tesszük, majd a végeit visszahajtva feltekerjük

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 17ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéskaraj
húspultban kapható
1789
Ft/kg
Friss magyar sertéskaraj
Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 17ó
h n ó p mp
Banán
-28%
699 Ft
499
Ft/kg
Banán
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4