Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab tojás
5 dkg finomliszt
1 dl tej
1 tk sütőpor
5 dkg kristálycukor
10 dkg vaj
2 kanál baracklekvár
2 kanál rum
25 dkg gesztenyemassza

Leírás

A tejet egy tálba öntjük, majd összekeverjük a vajjal, a rummal, a lekvárral, a cukorral, meg a tojások sárgájával, a gesztenyével. Ezután a tojások fehérjéből a sóval habot verünk és a sütőporral összekevert liszttel, meg a gesztenyés keverékkel összekeverjük. Először csak a hab negyedével a gesztenyés masszához, majd a többivel + a liszttel keverjük össze. Reszeljünk rá gesztenyemasszát. 30-35 perc alatt megsülnek, 175 fokos sütőben.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4