Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

2 darab tojás
1 dl tej
15 dkg étcsokoládé
2 kanál kakaópor
1 dl édes vörösbor
1 kanál barna cukor
25 dkg gesztenyemassza
1 tubus tejszínhab

Leírás

A csokoládét, vízgőz felett olvasszuk fel. A gesztenyemasszát egy mély tálban, villával szétnyomkodjuk. Lassú tűzön, krémesre elkeverjük a tejet, a bort, a cukrot és a tojássárgáját. Kicsit hagyjuk kihűlni, majd a gesztenyemasszához keverjük. Ezt követően, a masszához keverjük a kakaót és az olvasztott csokoládét. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és lassú, óvatos mozdulatokkal, ezt is a gesztenyéhez adjuk. Poharakba töltjük, és hagyjuk kihűlni. Tejszínhabbal díszítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4