Hozzávalók

2 darab tojás
1 dl tej
15 dkg étcsokoládé
2 kanál kakaópor
1 dl édes vörösbor
1 kanál barna cukor
25 dkg gesztenyemassza
1 tubus tejszínhab

Leírás

A csokoládét, vízgőz felett olvasszuk fel. A gesztenyemasszát egy mély tálban, villával szétnyomkodjuk. Lassú tűzön, krémesre elkeverjük a tejet, a bort, a cukrot és a tojássárgáját. Kicsit hagyjuk kihűlni, majd a gesztenyemasszához keverjük. Ezt követően, a masszához keverjük a kakaót és az olvasztott csokoládét. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és lassú, óvatos mozdulatokkal, ezt is a gesztenyéhez adjuk. Poharakba töltjük, és hagyjuk kihűlni. Tejszínhabbal díszítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4