Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A gesztenyemasszát szobahőmérsékleten felengedjük, majd szitán, vagy burgonyanyomón áttörjük. A tojást a kétféle cukorral jól kikeverjük, majd a gesztenyét hozzáadjuk. Az étcsokoládét apróra vágjuk, a liszttel, a sütőporral, a szódabikarbónával és a sóval összeforgatjuk, a tejjel és a rummal ízesítjük. Egy közepes muffinsütő mélyedéseit margarinnal kikenjük, vagy papírkosárkákkal kibéleljük és a gesztenyés masszával háromnegyedükig megtöltjük. Előmelegített sütőben, közepes lánggal, kb. 20 perc alatt megsütjük. A formában maradjon 15 percig, majd a kis süteményeket rácsra rakjuk, hogy teljesen kihűljenek. A tetejére való csokoládét, nem túl erős vízgőz fölött felolvasztjuk, a rummal ízesítjük. Amikor már csak langyos, a muffinok tetejét bevonjuk vele.