Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
2 cs. gesztenyemasszát, a fél Ramát és a 25 dkg darált kekszet összegyúrom. Ezt rakom a tepsi aljába, belenyomkodom. 9 dl tejből, 6 ek. kristálycukorral, a vaníliás pudingot megfőzöm. Hagyom kihűlni. 1 db Ramát, 25 dkg porcukorral kikeverek, majd a vaníliás pudinggal összekeverem. A felét ráteszem a gesztenyés tésztára. Rumos tejbe megforgatom a babapiskótát , rárakom a krémre, majd a maradék krémmel befedem. A tejszínt felverem, és ráteszem a tetejére. Utána tortadarával megszórom, majd hűtőbe teszem.