Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Desszertek Sütést igénylő Gesztenyés babapiskóta

Hozzávalók

½ l tej
5 dkg kristálycukor
5 dkg vaj
1 csomag babapiskóta
10 dkg mazsola
20 dkg gesztenyemassza
1 csomag vaníliás pudingpor

Leírás

A pudingot megfőzzük, a szokásos módon, majd kihűtjük. A gesztenyemasszát kikeverjük a vajjal, cukorral és 2 evőkanál pudinggal. A mazsolát rumba áztatjuk. Egy mély üvegtál aljára terítjük a kihűlt puding kevesebb mint felét, erre sorba rakjuk a babapiskóta egy részét. Rásimítjuk a gesztenyekrém szintén egy részét, és megszórjuk a mazsolával. Megint babapiskótát teszünk rá, és ezt így rétegezve folytatjuk, amíg a hozzávalók el nem fogynak. Hűtőszekrénybe tesszük, és tejszínnel, kakaóval díszítjük, elfogyasztása előtt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4