Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A kockákra vágott zöldségekből, félreteszünk 4 evőkanálnyit. A többi zöldséget mixerben, péppé zúzzuk. A pépet leveses tálba öntjük, összekeverjük az olajjal, az ecettel, a petrezselyemmel és a zellerrel. Sóval, borssal ízesítjük és annyi vizet öntünk hozzá, hogy sűrű levest kapjunk. Végül, a zsemlemorzsát is belekeverjük. Ettől bedagad a leves és szépen fog csillogni. A levest legalább 2 órára, hűtőbe tesszük. Tálalás előtt, belekeverjük a félretett zöldségkockákat és tányérokba szedve kínáljuk.