Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymát felaprítjuk, és kevés olajon megpirítjuk, egy csipetnyi sóval. A zöldségeket felszeleteljük. A piruló hagymához hozzáadjuk a csíkokra vágott répát. A félig megpárolódott sárgarépához hozzáadjuk a gombát, és tovább pirítjuk. Közben a zöldfűszereket is felaprítjuk, és a rádobjuk a zöldségekre. Ha már a zöldségek jól megpirultak, paradicsompürét adunk hozzá, és lepirítjuk. Felengedjük forrásban lévő vízzel, vagy csontlevessel. A levest fűszerezzük, és forraljuk ki. Rakjuk bele a levesbe a leforrázott karfiol és brokkolit. Főzzük készre a levest, majd tejszínnel habarjuk be. Tálaláskor rakjunk bele pirított zsemlekockát. https://www.youtube.com/watch?v=Uzc-P-2qM2A