Receptek Főételek Hal Fűszeres Pisztráng

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
6 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 kanál citromlé
½ dl száraz fehérbor
4 darab pisztráng (kicsi)
1 kanál szárított kapor

Leírás

Mossuk meg és szárítsuk meg a pisztrángot. Kívül-belül sózzuk, majd beirdaljuk. Lapos tűzálló tálban megolvasztjuk a vajat -1perc-, hozzáadjuk a fehérbort, a citromlevet és a finomra vágott kaprot és ezzel is melegítjük 1percet. Belehelyezzük a pisztrángot, meglocsoljuk a vajjal és 5-6percig sütjük. 3perc után fordítsuk meg és locsoljuk meg ismét. Vajasburgonya-körettel tálaljuk. Kapor mártással is finom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4