Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A lisztet, reszelt sajtot, olvasztott vajat, tojást, sót, borsot és 2 evőkanál apróra vágott rozmaringot keverjünk sima tésztává.
Melegítsük elő a sütőt 190 °C-ra.
Nyújtsuk ki a tésztát 1-1,5 cm vastagra.
Szúrjunk ki belőle karikákat, kenjük meg tojással és díszítsük mindegyiket friss fűszernövénnyel vagy koktélparadicsommal. 15 percig süssük.
A sajtos-pestós krémhez: Törjük össze a bazsalikomot, a spenótot, a fokhagymát és az olajat, és keverjük össze a túróval. Ízlés szerint adjunk hozzá sót, borsot.
A szárított paradicsomos krémhez: Sózzuk meg a szárított paradicsomot, a fokhagymát, a bazsalikomot, és a túróval együtt keverjük össze. Adjunk hozzá sót, borsot.