Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Hal Fűszeres halfilé

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
5 dkg kukoricaliszt
8 darab Pangasius filé (filé, fehér húsú, kisebbek)

Leírás

A halszeleteket lemossuk, leitatjuk róluk a vizet, megcsöpögtetjük őket citromlével, megszórjuk sóval és őrölt borssal. Közben, egy serpenyőben felmelegítjük az olajat. Nem szabad égnie, csak éppen forró legyen. Beletesszük a halszeleteket és mindkét oldalukat, 6-7 percig sütjük. (Óvatosan, széles lapáttal fordítsuk meg őket, mert a hal könnyen törik.) A megsült halat, friss salátával, rizottóval, rizzsel, sült krumplival vagy krumplipürével tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4