Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A combokat jól átmosom, megpucolom, majd mind a két oldalát megszórom sóval, borssal, bazsalikommal. Előveszek egy nagy, magas falú tepsit, és egyenletesen elosztva, 5 púpos teáskanál vajat teszek bele. Erre rászórom a lekarikázott lilahagyma felét, a leszeletelt gomba és a lekarikázott pritaminpaprika felét is. Ezután egyenletesen meglocsolom ketchuppal (nem kell túlzásba vinni). Szép egyenletesen ráfektetem a combokat és a felaprított hozzávalók másik felét is. Ha ez megvan, a tetejét ketchuppal, 2 evőkanál citromlével és 1 evőkanál mézzel meglocsolom, úgy, hogy mindenhova egyenletesen jusson. 180 fokra előmelegített sütőben, alufóliával letakarva, fél óráig, majd a fóliát levéve, pirulásig sütöm. Köretnek, friss salátát adok mellé.